OVER UNNE RIKKEN®


In 2017 startte Bas Rikken zijn reis in de wereld van designverlichting. Het hoogtepunt kwam in 2019, toen zijn unieke ontwerpen schitterden in het Jan Cunen museum in Oss. Het publiek maakte hier voor het eerst kennis met het merk unne rikken®, waarin de dubbele 'K' van zijn achternaam subtiel verweven is. Snel daarna volgden ook zijn kenmerkende meubelstukken, waarin de twee 'K's opnieuw tot uiting komen. Of het nu gaat om verlichting, meubels of op maat gemaakte constructies voor huis, tuin of bedrijf, Bas Rikken ontwerpt en vervaardigt met passie en vakmanschap.

In 2020 stond Bas klaar om unne rikken® naar een breder publiek te brengen, maar het coronavirus dwarsboomde zijn plannen. Geplande beurzen werden geannuleerd en het leek even stil rondom unne rikken®. Totdat Bas een kans zag via Volop Oss. Hij kreeg de mogelijkheid om een leegstaand winkelpand te betrekken en opende binnen enkele dagen zijn deuren. Dankzij deze pop-up winkel kreeg Bas alsnog waardevolle opdrachten binnen, waarvoor hij Volop Oss en de pandeigenaar dankbaar is.

sidetable oss bijzettafel design op maat

Unne rikken® is geen traditionele webwinkel. Alle producten worden op maat gemaakt, volgens de wensen van de klant. Na het bevestigen van een opdracht houdt Bas zijn klanten regelmatig op de hoogte van de voortgang van het werk en wordt de uiteindelijke leverdatum bepaald.

Bij unne rikken® wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen. Functionaliteit, kwaliteit, service en oog voor detail zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan.

sidetable oss bijzettafel design op maat