OVER UNNE RIKKEN®


In 2017 begon Bas Rikken met designverlichting. 2019 was het jaar dat zijn unieke verlichting te zien was in het Jan Cunen museum in Oss. Daarmee was het de eerste keer dat het publiek kennis kon maken met het merk unne rikken® en daarmee ook de dubbele K uit zijn achternaam terug konden zien. Na de verlichting kwamen al snel de eerste unieke meubelen naar buiten. In de ontwerpen van Bas komen de twee k’s uit zijn achternaam terug. Of het nu om design verlichting, design meubelen, of die unieke constructie voor huis, tuin of bedrijf gaat, Bas Rikken ontwerpt het en maakt het voor u.

2020 had het jaar moeten worden voor Bas om met unne rikken® naar buiten te treden. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. De reeds geboekte beurzen gingen niet door en het werd een beetje stil rond unne rikken® Totdat Bas een bericht van Volop Oss voorbij zag komen. Via Volop Oss kreeg Bas de beschikking over een leegstaand winkelpand in Oss. Hij ontving op vrijdagmiddag de sleutel en ging op maandag open!!! Mede door de pop-up winkel kreeg Bas toch een aantal mooie opdrachten binnen. Bas is hiervoor Volop Oss en de pandeigenaar heel erg dankbaar.


sidetable oss bijzettafel design op maat

Bas kan uiteraard ook producten ontwerpen en maken voor u waar de dubbele K niet in voorkomt.

Note; unne rikken® is geen webwinkel. Alle producten worden op aanvraag en naar wens van u als klant gemaakt. Na overeenkomst van opdracht zult u regelmatig op de hoogte gehouden worden over hoe de werkzaamheden vorderen en wordt de uiteindelijke leverdatum bepaalt.

Er wordt enkel met hoogwaardige kwalitatieve en duurzame producten gewerkt. Functionaliteit, kwaliteit, service en oog voor detail staan bij unne rikken® hoog in het vaandel.

sidetable oss bijzettafel design op maat