Op maat gemaakte boekenkast.


Een op maat gemaakte Unne-Rikken® boekenkast is de perfecte aanvulling in elke woonruimte. Met zijn unieke eigenschappen, zoals de tien in hoogte verstelbare eikenhouten schappen en de kenmerkende 'k's' in de stalen constructie, is deze boekenkast werkelijk een plaatje te noemen.


Door het feit dat klanten bij Unne-Rikken® Design op Maat de mogelijkheid hebben om de uitstraling van het meubel naar hun eigen wensen te bepalen, van de hoogte en breedte tot zelfs de kleur van het staal, maakt het echt een uniek en persoonlijk meubelstuk.


Met een hoogte van 1.90 meter, een breedte van 3.20 meter en een diepte van 0.40 meter past deze kast perfect in deze woonkamer. De keuze voor de kleur van het staal, RAL 2013, is subtiel en zorgt voor een naadloze integratie met de bestaande dichte kast die er naast staat, waardoor de hele ruimte een samenhangend geheel vormt.


Het mooiste compliment dat een klant kan geven, namelijk het gevoel hebben dat de kast er al jaren staat zodra ze de woonkamer binnenkomen, getuigt van de tijdloze en harmonieuze uitstraling van het ontwerp.


Als je geïnteresseerd bent in het creëren van een uniek stuk maatwerk voor je interieur, neem dan contact op met unne-rikken® Design op Maat. Onze expertise en aandacht voor detail zullen ervoor zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt.