KKafel

sidetable oss bijzettafel design op maat
sidetable oss bijzettafel design op maat
 
 

"Ontdek de veelzijdige 'KKafel' sidetable van unne rikken® - Maatwerk gegarandeerd.

Streef naar originaliteit.

Deze unieke 'KKafel' sidetable, vervaardigd door unne rikken®, wordt volledig op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Gemaakt van onbehandeld blank staal en afgewerkt met een transparante lak, behoudt dit model zijn authentieke uitstraling. De zichtbare lasnaden dragen bij aan de industriële charme, waardoor het een uitstekende basis vormt voor het creëren van uw eigen gepersonaliseerde designmeubel.

Kies zelf de dimensies, afwerking, kleur en het type blad dat bij uw stijl past.

Het getoonde model is uitgerust met een meranti houten blad dat tweemaal is geolied, voor een duurzame en elegante uitstraling.

De mogelijkheden met de unne rikken® KKafel zijn eindeloos. Naast een stijlvolle sidetable kan het ook dienen als functioneel badkamermeubel, televisiemeubel of zelfs als podium voor uw geliefde platenspeler en accessoires.

Overweeg het plaatsen van de KKafel in uw entree om uw interieur een unieke touch te geven. Zie de bijgevoegde foto's voor inspiratie.

Voeg functionaliteit toe door een extra blad te integreren, bijvoorbeeld als achterkant van een vrijstaande bank in uw woonkamer.

Voor een bijpassende bijzettafel, klik hier.

Afmetingen van het getoonde model: 150 x 40 x 73 cm - Prijs: € 750,- inclusief btw.

Houd er rekening mee dat de kleuren enigszins kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen.

bijzettafel-sidetable-op-maat-oss